julij 24, 2024
medicinska-pedikura-je-sterilna

Ali je medicinska pedikura vredna svojih 40 evrov?

Kaj je lepšega in bolj sproščujočega, kot vzeti si uro sprostitve v priljubljenem pedikerskem salonu? Udobno nameščena na mehkem stolu, prepuščena izkušeni proceduri namakanja stopal, urejanja kože in nohtov, ter masaže in navlažitve stopal, med tem ko gledaš v zrak, bereš priljubljene trač revije ali pa po Instagramu spremljaš najnovejše dogajanje na socialnih omrežjih. Pedikura je oddih, meditacija, je način kako vnesti nekaj barve v naš sivi vsakdan. Po številnih raziskavah deluje tudi antistresno, zato jo priporočajo tudi številni psihologi.

V preteklih letih so se velike spremembe pojavile tudi na področju nege nohtov in mani-pedi salonov. Navdušenim uporabnicam je vedno bolj pomembna ne samo kakovostno izvedena storitev, temveč tudi temeljne vrednote salona: uporaba naravnih in nestrupenih lakov za nohte, vrhunska 100% sterilizacija opreme,  medicinsko znanje in izkušnje pedikerke. Vse to za sabo seveda potegne tudi višji cenovni rang storitve. Klasična pedikura z elementi medicinske pedikure se nedvomno lahko prične nad 30 evri, ob zahtevnejših posegih pa medicinska pedikura brez težav znaša tudi 40 ali pa celo 70 evrov.

V salonu Pedivita, kjer aktivno sledijo najsodobnejšim trendom s področja medicinske pedikure in klasičnega ter permanentnega lakiranja nohtov, izvajajo medicinsko pedikuro, pri kateri uporabljajo le 100% sterilno orodje ali pripomočke za enkratno uporabo. V samem postopku takšna pedikura ne izgleda bistveno drugače od navadne pedikure. Prav tako zajema namakanje in čiščenje stopal, oblikovanje in brušenje nohtov, ureditev obnohtne kožice in kanalov, navlažitev stopal z vlažilno kremo, masiranje in lakiranje. Zares odlikuje pa jih to, da poleg zagotovljene 100% sterilnosti, storitev izvajajo na najvišjem nivoju s temeljitim in natančnim pristopom ter v sproščeni atmosferi, kjer vas zamika, da bi se kaj kmalu ponovno vrnili.

V kolikor pa vas pestijo še kakšne dodatne težave s stopali, v sklopu medicinske pedikure odpravijo tudi vraščene nohte, glivice na nohtih odvečno zadebeljeno kožo na petah, kurja očesa in druge neprijetnosti.

Po pedikuri se počutimo bolje in tudi izgled stopal je veliko lepši.

Ljudje pač radi zapravimo precejšnje vsote za lep izgled, sijoče lase, mehko kožo in najnovejši make-up. Zakaj ne bi privoščili še svojim stopalom? Standardna pedikura ni dovolj, omislite si medicinsko pedikuro, ki bo vaša stopala transformirala v prelepe mehke in nežne blazinice.

Medicinska pedikura se morda sliši nekoliko zastrašujoče, vendar pa je sama storitev v resnici zelo dobrodošla. Po enournem tretmaju bodo vaša stopala zasijala, tako da se kar ne boste hoteli odpraviti in stopiti na njih. Odvečna trda koža bo odstranjena, vaša stopala pa bodo ponovno nežna in mehka.  Nohti bodo urejeni, spretno postriženi in popiljeni s posebnimi pilami, ki nohtov ne scefrajo, temveč jih nežno zaoblijo in tako poskrbijo, da se ne trgajo in ne puščajo ostrih robov. Rezultati bodo ostali vidni še več kot mesec dni po izvedeni storitvi.

Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter